Munkatársaink

Exploitation, commercialization, knowledge management, IPR, RRI and Technology transfer related services The bridge between science and business

Dr Mogyorósi Péter a JATE-n szerzett fizikusi M.Sc. diplomát 1984-ben, 1986-ban pedig doktori képesítést. Kutató volt számos európai egyetemen (JATE Szeged, JHKU Linz, Uppsala University) 1984 és 1992 között.
Jelentős gyakorlattal rendelkezik innováció menedzsment, kutató-ipari együttműködés, gazdasági kutatói, technológiai transzfer és projekt fejlesztői területeken, melyet +25 év, külföldi partnerekkel való együttműködés során szerzett. Számos szemináriumot, előadást, workshopot, beszédet tartott innovációs menedzsment, kereskedelem és gazdasági hasznosítás témakörökben külföldön és hazánkban egyaránt. Több, mint 25 nemzetközi, természettudományi, illetve hat, innovációs menedzsment tanulmányt publikált. 1992 óta ügyvezető igazgatója az LC Innoconsult Kft-nek. Az exploitációval kapcsolatos tapasztalatait 40 darab FP7 és H2020 projektekben, a szakértői csapat tagjaként szerezte. Jelenleg 4, nagy H2020 exploitálási projektvezetője.
Coach-ként 2008 óta foglalkozik start-up cégekkel a PROFIS Projekt keretein belül, sőt, a H2020 SME Instrument regisztrált, hivatalos coach-a lett, és több, mint 50 kisvállalkozást, start-upot coacholt Nyugat-Makedóniában.
A Nemzetközi Technológiai Innovációs egyesület (TII) elnökévé választotta. A Magyar Innovációs Szövetség regionális igazgatóinak egyike. Az elmúlt 25 évben külső szakértője volt az Európai Uniónak, a NATO-nak, a United Nations-nek (UNIDO, UN ESCAP) és a Világbanknak.
Nagy területeket lefedő, nemzetközi és hazai gyakorlati tapasztalata van a stratégiai tervezéstől kezdve új együttműködési tárgyalás és megállapodáson keresztül a cégfejlesztésig, szakértői és lehetséges támogatói csapatok vezetésén át KKV fejlesztésig és menedzsmentig, üzleti és kormányzati vállalatokkal való közvetlen konzultáción és coaching-ig, nemzetközi, egyetemi oktatáson át, innovációs támogatásig, R&D&I projektek és projektek finanszírozásáig az EU-ban és Ázsiában egyaránt.

Dr. Mogyorósi Péter

CEO
E-mail: mogyorosi.peter@lcinnoconsult.com
Tel.: +36 30 978 4215

Dr. Ruzicska Péter

Senior expert
E-mail: peter.ruzicska@lcinnoconsult.com

Dr. Ruzicska Péter – M. Sc. és PhD végzettséget szerzett az Eötvös Loránd Egyetemen (BP) biológus szakon 1977-ben. Karrierjét az MTA Biológiai Kutató Intézetében kezdte növényi molekuláris biológiai kutatóként, ahol a PhD-t szerzett. Később Szegeden, a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen dolgozott kutatóként és tanárként egyaránt.
A kutatói és tanári karrierjét a George Washington University-n folytatta, Washington DC-ben, az Egyesült Államokban. Magyarországra visszatérve saját vállalkozásokat alapított. Gyakorlati tudását az innovációs menedzsmentről a Regionális Információtechnológiai Központ Rt.-ben szerezte, mint a társaság elnöke. Az üzleti életben sikeresen vásárolt, épített fel és adott el vállalkozásokat különféle iparágakban. Nagy gyakorlati tudást szerzett az üzleti terv készítés, marketing, management és üzleti együttműködés területén is 20 éves munkatapasztalata alatt. A főbb feladatai közé tartozott a vezetők coach-olása és képzése is. A külföldi együttműködésekért felelős elnökségi tagja volt a HODA-nak. Sikeresen irányított egy Phare projektet, melyben kétüléses, kísérleti repülőgépet terveztek műszaki egyetemisták.
Nyugdíj után az üzleti tevékenysége nagy részét befejezte, és Dr. Mogyorósi Péterrel az LC Innoconsult Internation Kft-be csatlakozott. A cég 1992-ben alakult és innovációs menedzsmenttel foglalkozik (KKV). Azzal a céllal jött létre, hogy a hazai és nemzetközi innovációs KKV-k számára komplex szolgáltatásokat nyújtsanak, melynek a szellemi termékek értékesítése az eredménye.
Szakterületei, a stratégiai tervezés, üzletfejlesztés, pénzügyi menedzsment, csapatmenedzsment és coaching, tökéletesen illeszkednek a vállalat működésébe.

Katarína Nagyová A Szegedi Tudományegyetem Biológiai Karán végezte tanulmányait. Három évet töltött biofizikai kutatási területen. 2009-ben kezdett innovációs menedzserként dolgozni, később a Szeged-Biopolisz Innovációs Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója lett. A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy a Szegedi Tudományegyetem szellemi termékeit kezelje.
Katarína 2012-ben csatlakozott az LC Innoconsult csapatához, ahol is a szellemi tulajdonjogokhoz fűződő tanácsadásért, értékesítési stratégiáért és technológia transzferért felelős. 40, FP7 és H2020 projektekhez kapcsolódó workshop előkészítése fűződik a nevéhez. Mostanáig két sikerrel zárult és három futó H2020 projektben vett részt mint exploitation and IPR manager.

Nagyová Katarína

Exploitation, Innovation & IPR manager
E-mail: nagyova.katarina@lcinnoconsult.com
Tel.: +36 30 450 0041

Murányi Ákos Márk

Innovation manager
E-mail: muranyi.akos@lcinnoconsult.com
Tel.: +36 30 583 3832

Mogyorósi Balázs

Junior expert
E-mail: mogyorosi.balazs@lcinnoconsult.com
Tel.: +36 30 393 8885

Ánosi Judit

Office manager
E-mail: office@lcinnoconsult.com
Tel.: +36 30 948 0711